yeme-içme

Diablo Royale-Tadı Damağınızda kalma Garantili Meksika Restaurantı


Uzun zaman oldu…

Öyle ki böyle bir bloğum olduğunu unutmuş gibiyim. Nasıl olsa NY’da her şey yerli yerinde durduğu ve bizdeki gibi jet hızıyla bir değişim sıkıntısı yaşanmadığı için bilgiler halen güncel. Fakat yine de bu, farklı restaurantlardan bahsetmek gerekmedigi anlamına gelmez. Mayıs’ta gittiğimde kendimi buna adayacağıma söz veriyorum.:) Ne NY’umdan ne de bloğumdan vazgeçmiş değilim yani, yanlış anlaşılmasın.

Ne zamandan beri yiyebileceğiniz en güzel hamburger konusunda iddialı olduğunu düşündüğüm bir Meksika restaurantından bahsedeceğim ama erteleye erteleye maşallah 1 sene geçti. Kaplumbağa hikayesine çevirdim olayı.

Neyse konuyu uzatmadan sadete geleyim. Diabloroyale  benim en sevdiğim yer olduğunu artık bildiğiniz Village’de. NYC’deki bir çok restaurantta olduğu gibi kapısında 1 saat beklemeyi göze almak istemiyorsanız rezervasyon yaptırın derim. (212-620-0223) Hamburgerinin tadını unutamayacaksınız. Hmm, Hamburger yiyeceksem Meksika rest.da ne işim var derseniz ben bilmem ama tacolarının,fajitalarının da quesadillalarının da harika olduğunun garantisini verebilirim. Yanında güzel bir margarita ya da sangria da içtiniz mi hayat size güzel…bana da buralardan bakıp iç çekme kısmı düşer. Şimdiden afiyet olsun 🙂

Yorum bırakın