Alış-veriş

Elektronik


E ben neden böyle en önemli şeyleri unutup çok sonra yazıyorum? New York’a gelen herkes buranın elektronik konusunda bizden ne kadar daha ucuz olduunu az çok biliyordur. Her ne kadar artık bir çok Amerikan markası Türkiye’ye açılmış da olsa vergilerden dolayı burdaki fiyatlarla rekabet etmeleri pek mümkün olmuyor. Türkiye’deki çılgın taksit imkanları da burda yok yalnız. Artık seçim size kalmış benden önermesi….
Fotograf makinesi,kamera,onların her türlü gerekli aparatı için tek yer B&H Photo. BHphoto.com
içine girince şaşırmayın,Yahudilerin hakim olduğu bir dükkan burası. Fiyatları gerçekten çok uygun. 2. önerim çok değişik olmayacak üzgünüm. best BUY. New Yorkun her yerinde rastlacagınız bu artık Türkiyede de olan magazanın güzelligi yeni fiyat politikası. Eğer ordan aldıgınız bir ürünü başka bir yerde daha ucuza bulursanız farkı size geri ödüyorlar. E daha ne olsun?
Bir de başka önerim var. NY’ta alışveriş yaptıınız sürece vergi ödüyorsunuz. %8.5 civarında. Fakat eğer laptopunuzu,kameranızı ya da alacagınız her neyse www.amazon.com ya da www.ebay.com daki başka bir eyaletteki magazadan alırsanız vergi ödemeniz gerekmiyor. E aldıgınız ürün 100 dolarsa 8 dolar cok buyuk degisiklik yapmaz belki ama 1000dolarsa 80 dolara guzel bir yemek yiyebilirsiniz:) Haliyle eger yeterli süreniz varsa internetten alıp adresinize göndertmeniz en karlısı olacaktır.

Yorum bırakın